MINDFUL EATING ONLINE – kursoppstart onsdag 14. februar 2024

-Bruker du mat for å trøste deg selv?

-Har du mistet kontakten med metthetsfølelsen?

-Småspiser du store deler av døgnet?

Da kan dette være noe for deg

Igjenoppdag metthetsignalene i kroppen, lær deg å kjenne forskjellen på sult og indre uro, erfar hva som skjer når du kobler på hele sanseapparatet når du spiser, erfar hvordan ulike smaksopplevelser påvirker følelsene dine forskjellig, og sist men ikke minst – opplev hva små stunder med stillhet og ro kan bidra med i livet ditt.

Kurset består av 8 samlinger. Om du ikke får tid til å møte til en samling, får du opptaket. Det blir ikke tatt opptak av kursdeltagere. Hver samling er på en time, pluss 30 minutt etterpå der det er mulig å dele erfaringer og stille spørsmål.

Kursoppstart: Onsdag 14. februar 2024 klokken 20:00-21:00/21:30.

Kurset foregår online via Zoom.

Dette kurset passer for både menn og kvinner og har en nedre aldersgrense på 16 år. Kurset passer ikke for deg med anoreksi eller ortoreksi.

Instruktør:

Kurset ledes av Cecilie Kalvik som er samfunnsviter med fordypning i psykologi og pedagogikk, med mastergrad fra Universitetet i Bergen. Cecilie jobber nå som rådgiver i PPT, men har også jobbet i ROS og som miljøterapeut i psykisk helse. I eget firma underviser hun både yoga og mindfulness.

Mindful eating ble lansert i Norge i 2018 da ROS, Rådgivning Om Spiseforstyrrelser, initierte prosjektet «Bli venn med maten» for å evaluere Mindful eating programmet her til lands. I forbindelse med prosjektet var Cecilie med som prosjektmedarbeider/instruktør. Hun har egenerfaring med spiseforstyrrelser og var syk med bulemi i 15 år.

For mer informasjon/påmelding ta kontakt per mail: post@celiaconsult.no eller per telefon 484 51 013.

Pris: 2500,-

For ROS medlemmer 1500,-

Bli medlem for 200,- kr i året her: https://nettros.no/stott-oss/bli-medlem/

Du er sikret en plass på kurset etter at kursavgift er betalt, men du må også sende påmelding med telefon nummer til Cecilie.

Betaling: Betal inn til ROS med Vipps #12720 eller til bankkonto 5205.06.91314. Husk å merke betalingen med navnet ditt, digitalt mindful eating kurs og oppstartsdato.

Det er bindende påmelding. Les gjerne gjennom avbestillingsregler: https://nettros.no/kurs-og-grupper/

For mer informasjon om Mindful eating https://nettros.no/bli-venn-med-maten/

Hva er egentlig mindful eating?

https://nettros.no/mindful-eating-a-finne-tilbake-til…/

En deltagers erfaring med kurset: https://nettros.no/mindful-eating-mine-erfaringer/